Acest site utilizează module cookie pentru a facilita navigarea. Aflați mai multe despre modul în care utilizăm cookie-urile aici.

Intrebari Frecvente

Intrebări Frecvente

Contacteaza-ne acum

întrebări?👇

    Awesome Image
    Un Ghid FAQ pentru începători

    Află Răspunsurile la întrebările tale

    • Cum pot anula abonamentul?
      Anularea abonamentului dumneavoastră nu poate fi realizată de către dumneavoastră, ci doar de către administratorii site-ului. Prin urmare, vă rugăm să ne contactați individual pentru a efectua anularea abonamentului dumneavoastră. Vă informăm că nu oferim rambursarea banilor pentru anulări. De aceea, vă rugăm să luați la cunoștință regulile noastre și să nu vă abonați dacă nu sunteți 100% convinși că doriți să faceți o schimbare în viața dumneavoastră.
    • De ce să alegi ABX-ATHLETES?
      Deoarece mă disting prin perseverența mea în promovarea unui stil de viață sănătos, doresc să împărtășesc acest dar al sănătății cu toți cei care doresc să facă parte din echipa mea, ABX-ATHLETES. Sunt disponibil 24/7 pentru a răspunde și a ajuta fiecare dintre voi cu orice întrebare aveți. Săptămânal, organizăm antrenamente live prin intermediul unui link securizat, pe care fiecare membru îl va primi prin e-mail cu 24 de ore înainte ca antrenamentul să înceapă. De aceea, vă încurajăm să vă abonați la caseta noastră poștală online. Voi fi întotdeauna aici pentru a vă îndruma și călăuzi în călătoria voastră ...
    • Cum funcționează generatorul de meniuri?
      ABX-ATHLETES oferă un generator de meniuri de ultimă generație, extrem de performant, potrivit atât pentru membrii cu abonamente active, cât și pentru cei care doresc meniuri specializate pentru slăbit. Procesul începe prin adresarea unor întrebări personale, pentru a înțelege în detaliu nevoile fiecărui individ. După finalizarea plății, fiecare participant primește un meniu adaptat pe e-mail, personalizat pentru un interval de 30, 60 sau 90 de zile, în funcție de preferințele stabilite.Pentru membrii cu abonamente active, se oferă un singur meniu valabil 1 lună. Opțiunea pentru perioade mai lungi poate fi achiziționată separat.
    • Oferim rambursarea banilor?
      Pentru a răspunde tuturor la această întrebare aici, pe ABX-ATHLETES, nu oferim rambursare a banilor, deoarece fiecare client trebuie să se gândească dinainte bine dacă dorește cu adevărat să facă o schimbare în viața lui. Am furnizat detalii suficiente pe pagina noastră abxathletes.com, inclusiv materiale video, pentru a explica totul, astfel încât fiecare să înțeleagă și să știe la ce să se aștepte. Din acest motiv, nu vom oferi această facilitate. Vă rugăm să citiți cu atenție regulile ABX-ATHLETES care se găsesc în partea de jos a paginii. Vă mulțumim pentru înțelegere.
    • Cum trebuie să mă înregistrez pe ABX-ATHLETES?
      Pentru a deveni membru al echipei noastre ABX-ATHLETES și pentru a te înregistra pe site-ul nostru, este necesar să achiziționezi unul dintre abonamentele oferite de ABX-ATHLETES. Puteți găsi detaliile despre abonamentele noastre pe prima pagină. După ce ați achiziționat unul dintre abonamentele noastre, contul dvs. va fi creat automat, iar dumneavoastră veți face parte din echipa noastră. Vă dorim succes și vă încurajăm să vă bucurați de o viață sănătoasă alături de echipa ABX-ATHLETES.
    • La câte antrenamente să mă aștept?
      Fiecare abonament include 5 antrenamente, echivalentul a 5 zile lucrătoare. Veți avea un program prestabilit pe abxathletes.com pentru antrenamentul vostru zilnic și orele de masă, ideal pentru generarea meniurilor în funcție de zilele alese (menționez că generarea de meniuri este gratuită cu abonament activ). În fiecare weekend, sâmbătă și duminică, antrenamentele sunt opționale. Procesul se repetă săptămânal până când vă simțiți pregătit să avansați la clasele intermediar sau avansat.